fbpx

Post Warzywno-Owocowy

Dieta inspirowana popularnym postem 600 kcal

Dieta oparta wyłącznie na roślinach niskoskrobiowych i niskotłuszczowych. Post warzywno-owocowy pozwoli Ci oczyścić organizm i uruchomić jego wewnętrzne siły.

52 zł dziennie

DIETA WARZYWNO OWOCOWA

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie:  W-O Kiszona kapusta z suszonymi pomidorami

II śniadanie: W-O Chłodnik z pieczonej papryki

Obiad: W-O Spaghetti z cukinii z sosem z kalafiora a la bolognese z surówką z kalarepy i rzodkiewek

Podwieczorek: W-O Mus marchewkowo- pomarańczowy z jarmużem

Kolacja: W-O Gulasz warzywny ze szpinakiem

WTOREK

Śniadanie: W-O Zapiekany ryż z kalafiora z jabłkiem i cynamonem

II śniadanie: W-O Sałatka jarzynowa z pieczonych warzyw, W-O Sos czosnkowy (majonez z kalafiora)

Obiad: Frytki z marchewki, W-O Gołąbki z kapusty włoskiej z warzywami, W-O surówka z białej kapusty

Podwieczorek: W-O Koktajl z buraka, jabłka i imbiru

Kolacja: W-O Bakłażan zapiekany w pomidorach i paście z marchewki

ŚRODA

Śniadanie: W-O Pieczone jabłka z jagodami

II śniadanie: W-O Foccacia kalafiorowa z salsą pomidorowo-paprykowa

Obiad: W-O Warzywa po grecku z selerybą i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek: W-O Zupa krem z dyni i marchwi

Kolacja: W-O Sałatka z buraka i cykorii

CZWARTEK

Śniadanie: W-O Surówka z kalarepy, rzodkiewki, kapusty i marchewki

II śniadanie: W-O Jabłko pieczone z jeżynami

Obiad: W-O Makaron z marchewki ze szpinakiem, cukinią i buraczkami z surówką z włoskiej i czerwonej kapusty

Podwieczorek: W-O Koktajl z jarmużu, gruszki, jabłka i truskawek

Kolacja: W-O Cukinia faszerowana kapustą kiszoną i kalafiorem

PIĄTEK

Śniadanie: W-O Marchewkowe pączki z zielonym musem

II śniadanie: W-O Rolki z cukinii z pastą z brokuła i marchwi

Obiad: W-O Kotlety z kalafiora i koperku z puree dyniowym i sałatką z rukoli i pomidorków koktajlowych

Podwieczorek: W-O Zupa z kiszonych ogórków

Kolacja: W-O Zapiekanka buraczana

SOBOTA

Śniadanie: W-O Tabbouleh kalafiorowe

II śniadanie: W-O Koktajl ze szpinakiem, ogórkiem i miętą

Obiad: W-O Curry z cukinii z surówką z kapusty pekińskiej

Podwieczorek: W-O Brokuł z pary z kiszonym ogórkiem, białą rzodkiewką i pomarańczą

Kolacja: W-O Grillowane warzywa z sosem malinowo- rozmarynowym

NIEDZIELA

Śniadanie: W-O Kanapki warzywne z pastą z marchewki

II śniadanie: W-O Żelki warzywno-owocowe

Obiad: W-O Kotlety z kiszonej kapusty z pieczonymi warzywami

Podwieczorek: W-O Sałatka z rzepy, sok z marchwi z selerem

Kolacja: W-O Grillowana cukinia z gazpacho

Ocena cateringu

4,59
(1160)