Dieta Post IF DIETA CLASSIC PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Omlet z szynką parmeńską, mozzarellą, rukola, pomidorkami cherry i pesto bazyliowym Obiad: Makaron udon z warzywami chińskimi i kurczakiem zamarynowanym w maśle orzechowym, czosnku i sosie sojowym Kolacja: Sałatka z jajek, pomidorów i zielonej fasolki z dressingiem Cezar WTOREK Śniadanie: Placki owsiane z wiśnią Obiad: Kotlety mielone z selera z kaszą jęczmienną i surówką z ogórkiem małosolnym Kolacja: Makaron z cukinią, cebulą, papryką i twardym dojrzewającym serem ŚRODA Śniadanie: Muffinki z papryką, oliwkami, szynką i serem Obiad: Karkówka pieczona w sosie własnym, pieczone ziemniaki i surówka z marchwi Kolacja: Fasolka po bretońsku z drobiową kiełbaską i bagietką żytnią CZWARTEK Śniadanie: Placki żytnie z serkiem wiejskim i musem śliwkowym Obiad: Kurczak szarpany w sosie pomidorowym ze śmietaną, kolendrą i orzeszkami z ryżem jaśminowym i surówką z jarmużem i pomarańczą Kolacja: Pasta jajeczna z chlebem belgijskim i ogórkiem zielonym PIĄTEK Śniadanie: Omleciki waniliowe z frużeliną porzeczkową Obiad: Makaron w sosie śmietanowym ze szpinakiem, pomidorkami i kurczakiem Kolacja: Sałatka z brokułem, ziemniakami i sosem jogurtowo-czosnkowym SOBOTA Śniadanie: Croissant z serkiem śmietanowym i konfiturą jagodową Obiad: Mielone kotlety wieprzowe z kaparami, serem i płatkami owsianymi, witaminowa surówka z buraczków i puree ziemniaczane Kolacja: Ciabatta z warzywnym curry na mleczku kokosowym NIEDZIELA Śniadanie: Tost z polędwicą sopocką i serem mimolette Obiad: Udka pieczone w ziołach z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej Kolacja: Zupa pho z kurczakiem DIETA VEGE PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Omlet z mozzarellą, rukolą, pomidorkami cherry i pesto bazyliowym Obiad: Makaron udon z warzywami chińskimi i tofu zamarynowanym w maśle orzechowym, czosnku i sosie sojowym Kolacja: Sałatka z jajek, pomidorów i zielonej fasolki z dressingiem Cezar WTOREK Śniadanie: Placki owsiane z wiśnią Obiad: Kotlety mielone z selera z kaszą jęczmienną i surówką z ogórkiem małosolnym Kolacja: Makaron z cukinią, cebulą, papryką i twardym dojrzewającym serem ŚRODA Śniadanie: Muffinki z papryką, oliwkami i serem Obiad: Pulpeciki jaglane w sosie cukiniowym, pieczone ziemniaki i surówka z marchwi Kolacja: Fasolka po bretońsku z kiełbaską sojową i bagietką żytnią CZWARTEK Śniadanie: Placki żytnie z serkiem wiejskim i musem śliwkowym Obiad: Ciecierzyca w sosie pomidorowym ze śmietaną, kolendrą i orzeszkami z ryżem jaśminowym i surówką z jarmużem i pomarańczą Kolacja: Pasta jajeczna z chlebem belgijskim i ogórkiem zielonym PIĄTEK Śniadanie: Omleciki waniliowe z frużeliną porzeczkową Obiad: Makaron w sosie śmietanowym ze szpinakiem, pomidorkami i kotlecikami sojowymi Kolacja: Sałatka z brokułem, ziemniakami i sosem jogurtowo-czosnkowym SOBOTA Śniadanie: Croissant z serkiem śmietanowym i konfiturą jagodową Obiad: Wegetariańskie kotlety pieczarkowe z puree ziemniaczanym i witaminową surówką z buraczków Kolacja: Ciabatta z warzywnym curry na mleczku kokosowym NIEDZIELA Śniadanie: Tost z papryką, oliwkami i serem mimolette Obiad: Burgery buraczkowe, pieczone ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej Kolacja: Zupa pho z tofu DIETA FISH PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Omlet z mozzarellą, rukolą, pomidorkami cherry i pesto bazyliowym Obiad: Makaron udon z warzywami chińskimi i dorszem zamarynowanym w maśle orzechowym, czosnku i sosie sojowym Kolacja: Sałatka z jajek, pomidorów i zielonej fasolki z dressingiem Cezar WTOREK Śniadanie: Placki owsiane z wiśnią Obiad: Kotlety mielone z selera z kaszą jęczmienną i surówką z ogórkiem małosolnym Kolacja: Makaron z cukinią, cebulą, papryką i twardym dojrzewającym serem ŚRODA Śniadanie: Muffinki z papryką, oliwkami i serem Obiad: Pulpeciki rybne w sosie koperkowym, pieczone ziemniaki i surówka z marchwi Kolacja: Fasolka po bretońsku z kiełbaską sojową i bagietką żytnią CZWARTEK Śniadanie: Placki żytnie z serkiem wiejskim i musem śliwkowym Obiad: Pieczony filet z miruny w sosie pomidorowym ze śmietaną, kolendrą i orzeszkami z ryżem jaśminowym i surówką z jarmużem i pomarańczą Kolacja: Pasta jajeczna z chlebem belgijskim i ogórkiem zielonym PIĄTEK Śniadanie: Omleciki waniliowe z frużeliną porzeczkową Obiad: Makaron w sosie śmietankowym ze szpinakiem, pomidorkami i wędzonym łososiem Kolacja: Sałatka z brokułem, ziemniakami i sosem jogurtowo-czosnkowym SOBOTA Śniadanie: Croissant z serkiem śmietanowym i konfiturą jagodową Obiad: Kotlety rybne z kaparami, serem i płatkami owsianymi, puree ziemniaczane, witaminowa surówka z buraczków Kolacja: Ciabatta z warzywnym curry na mleczku kokosowym NIEDZIELA Śniadanie: Tost z papryką, oliwkami i serem mimolette Obiad: Miruna pieczona w ziołach z pomidorem i mozzarellą, pieczone ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej Kolacja: Zupa pho z tofu