Dieta Post IF DIETA STANDARD PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi Obiad: Schab w sosie własnym z kaszą perłową i buraczkami Kolacja: Botwinka z ziemniaczkami z koprem WTOREK Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami Obiad: Kurczak w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym Kolacja: Tortilla z warzywami i pieczoną ciecierzycą ŚRODA Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem Obiad: Leczo z kiełbasą chorizo, kukurydzą i ryżem Kolacja: Spaghetti z indykiem i warzywami w sojowo-sezamowym sosie CZWARTEK Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką Kolacja: Sałatka z kuskusem, marynowanym kurczakiem i warzywami PIĄTEK Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby Kolacja: Kotlety z soczewicy z salsą meksykańską SOBOTA Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem Obiad: Pierś z indyka w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem Kolacja: Wegetariańskie chilli con carne NIEDZIELA Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą Obiad: Żółte curry z kurczakiem, papryką i ryżem jaśminowym Kolacja: Zapiekanka jaglana z porem i brukselką DIETA VEGE PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi Obiad: Kotlety z kalafiora z kaszą jęczmienną i buraczkami Kolacja: Botwinka z ziemniaczkami z koprem WTOREK Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami Obiad: Kotleciki w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym Kolacja: Tortilla z warzywami i pieczoną ciecierzycą ŚRODA Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem Obiad: Leczo z kukurydzą, wędzonym tofu i ryżem Kolacja: Spaghetti z warzywami w sojowo-sezamowym sosie CZWARTEK Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką Kolacja: Sałatka z kuskusem, warzywami i pieczoną fasolą PIĄTEK Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia Obiad: Mussaka z mozzarellą Kolacja: Kotlety z soczewicy z salsą meksykańską SOBOTA Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem Obiad: Ciecierzyca w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem Kolacja: Wegetariańskie chilli con carne NIEDZIELA Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą Obiad: Żółte curry z tofu, papryką i ryżem jaśminowym Kolacja: Zapiekanka jaglana z porem i brukselką DIETA FISH PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi Obiad: Dorsz pieczony w papilotach z pora z kaszą perłową i buraczkami Kolacja: Botwinka z ziemniaczkami z koprem WTOREK Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami Obiad: Ryba w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym Kolacja: Tortilla z warzywami i pieczoną ciecierzycą ŚRODA Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem Obiad: Smażony morszczuk na warzywnym leczo z ryżem Kolacja: Spaghetti z warzywami w sojowo-sezamowym sosie CZWARTEK Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką Kolacja: Sałatka z kuskusem, warzywami i wędzoną rybą PIĄTEK Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby Kolacja: Kotlety z soczewicy z salsą meksykańską SOBOTA Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem Obiad: Halibut w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem Kolacja: Wegetariańskie chilli con carne NIEDZIELA Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą Obiad: Żółte curry z dorszem, papryką i ryżem jaśminowym Kolacja: Zapiekanka jaglana z porem i brukselką