fbpx

Dieta Post IF

Pozbądź się zbędnych kilogramów i żyj zdrowo! 1000, 1200, 1500, 1800 kcal

Dieta oparta na idei postu przerywanego (intermittent fasting). Zakłada spożywanie posiłków tylko w czasie tzw.

33 zł dziennie

Dieta Post IF

DIETA STANDARD

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi

Obiad: Schab w sosie własnym z kaszą perłową i buraczkami

Kolacja: Botwinka z ziemniaczkami z koprem

WTOREK

Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami

Obiad: Kurczak w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym

Kolacja: Tortilla z warzywami i pieczoną ciecierzycą

ŚRODA

Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem

Obiad: Leczo z kiełbasą chorizo, kukurydzą i ryżem

Kolacja: Spaghetti z indykiem i warzywami w sojowo-sezamowym sosie

CZWARTEK

Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta

Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką

Kolacja: Sałatka z kuskusem, marynowanym kurczakiem i warzywami

PIĄTEK

Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia

Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby

Kolacja: Kotlety z soczewicy z salsą meksykańską

SOBOTA

Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem

Obiad: Pierś z indyka w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem

Kolacja: Wegetariańskie chilli con carne

NIEDZIELA

Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą

Obiad: Żółte curry z kurczakiem, papryką i ryżem jaśminowym

Kolacja: Zapiekanka jaglana z porem i brukselką

DIETA VEGE

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi

Obiad: Kotlety z kalafiora z kaszą jęczmienną i buraczkami

Kolacja: Botwinka z ziemniaczkami z koprem

WTOREK

Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami

Obiad: Kotleciki w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym

Kolacja: Tortilla z warzywami i pieczoną ciecierzycą

ŚRODA

Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem

Obiad: Leczo z kukurydzą, wędzonym tofu i ryżem

Kolacja: Spaghetti z warzywami w sojowo-sezamowym sosie

CZWARTEK

Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta

Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką

Kolacja: Sałatka z kuskusem, warzywami i pieczoną fasolą

PIĄTEK

Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia

Obiad: Mussaka z mozzarellą

Kolacja: Kotlety z soczewicy z salsą meksykańską

SOBOTA

Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem

Obiad: Ciecierzyca w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem

Kolacja: Wegetariańskie chilli con carne

NIEDZIELA

Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą

Obiad: Żółte curry z tofu, papryką i ryżem jaśminowym

Kolacja: Zapiekanka jaglana z porem i brukselką

 

 

DIETA FISH

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi

Obiad: Dorsz pieczony w papilotach z pora z kaszą perłową i buraczkami

Kolacja: Botwinka z ziemniaczkami z koprem

WTOREK

Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami

Obiad: Ryba w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym

Kolacja: Tortilla z warzywami i pieczoną ciecierzycą

ŚRODA

Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem

Obiad: Smażony morszczuk na warzywnym leczo z ryżem

Kolacja: Spaghetti z warzywami w sojowo-sezamowym sosie

CZWARTEK

Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta

Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką

Kolacja: Sałatka z kuskusem, warzywami i wędzoną rybą

PIĄTEK

Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia

Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby

Kolacja: Kotlety z soczewicy z salsą meksykańską

SOBOTA

Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem

Obiad: Halibut w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem

Kolacja: Wegetariańskie chilli con carne

NIEDZIELA

Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą

Obiad: Żółte curry z dorszem, papryką i ryżem jaśminowym

Kolacja: Zapiekanka jaglana z porem i brukselką