fbpx

Dieta Fit Mama

Dla karmiącej Mamy 1800-2500 kcal

Dieta zawiera pełnowartościowe i odżywcze posiłki, skomponowane z udziałem wszystkich grup produktów spożywczych. Dania przygotowane są technikami pozwalającymi zachować jak najwięcej wartości odżywczych.

58 zł dziennie

DIETA FIT MAMA

 

Poniedziałek

Śniadanie: Sałatka z wiosenna z kaparami z jajkiem na twardo

II śniadanie: Budyń czekoladowy

Obiad: Włoski klops z kaszą gryczaną z ogórkiem

Podwieczorek: Zupa wiosenna

Kolacja: Quiche szpinakowy na spodzie z batatów

Wtorek

Śniadanie: Placuszki owsiane z śliwkami

II śniadanie: Hummus paprykowy ,Słupki warzywne

Obiad: Czerwona fasola w stylu TIKKA MASALA, Ryż cytrynowy

Podwieczorek: Sernik kokosowy z borówkami

Kolacja: Sałatka z kaszy bulgur, natki pietruszki, pomidorów i fasoli

Środa

Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, rzodkiewki chleb żytni

II śniadanie: Płatki żytnie ze śliwkami i orzechami z Skyrem waniliowym

Obiad: Karaibski gulasz, Kasza jęczmienna perłowa, Mini marchewka

Podwieczorek: Barszcz ukraiński z czerwoną fasolą

Kolacja: Brukselka zapiekana z boczkiem, Komosa ryżowa gotowana

Czwartek

Śniadanie: Zielona jaglanka

II śniadanie: Tost graham z Guacamole

Obiad: Filet z piersi kurczaka pieczony z mozzarela i pomidorem, Kasza orkiszowa, Brokuły

Podwieczorek: Ciasto z batatów

Kolacja: Tarta twarogowa z warzywami

Piątek

Śniadanie: Jajecznica ze świeżymi warzywami i szczypiorkiem

II śniadanie: Muffiny bananowo-czekoladowe z orzechami

Obiad: Filet z dorsza na parze z pieprzem cytrynowym, Kasza pęczak, Surówka z kiszonej kapusty z oliwą

Podwieczorek: Zupa ogórkowa

Kolacja: Dhal z soczewicy

Sobota

Śniadanie: Naleśniki pełnoziarniste z waniliowym twarożkiem

II śniadanie: Serek wiejski z pomidorami i pumpernikiel

Obiad: Filet z piersi kurczaka pieczony, Makaron pełnoziarnisty, Sos mascarpone

Podwieczorek: Domowe batoniki musli, Skyr waniliowy

Kolacja: Sałatka z cieciorką, oliwkami i ogórkiem z jogurtem naturalnym (IG)

Niedziela

Śniadanie: Frittata z papryką kurczakiem wędzonym,

II śniadanie: Ciasto marchewkowe Czekolada gorzka

Obiad: Kotlet mielony z Kaszą gryczaną, Mizeria

Podwieczorek: Krem z cukinii z grzankami

Kolacja: Rolada szpinakowa z serkiem i ziołami

Ocena cateringu

4,61
(1046)