DOMOWE SMAKI Poniedziałek Śniadanie: Owsianka czekoladowa z truskawkami Obiad: Kluski śląskie, karkówka w sosie własnym, buraki Podwieczorek: Gofry z owocami Kolacja: Pieczywo, wędlina, ogórek kiszony Wtorek Śniadanie: Ser zółty, pieczywo, warzywa Obiad: Kotlet mielony, ziemniaki, mizeria Podwieczorek: Serek straciatella Kolacja: Zapiekanka makaronowa z brokułami Środa Śniadanie: Dżem owocowy, pieczywo, ser biały Obiad: Pierogi z mięsem z okrasą z cebulki Podwieczorek: Mus owocowy Kolacja: Sałatka z ciecierzycą Czwartek Śniadanie: Placki z jabłkiem, serek waniliowy Obiad: Udziki pieczone w ziołach, pieczone ziemniaki, surówka Podwieczorek: Koktajl owoce leśne Kolacja: Zupa kalafiorowa nie zabielana z koperkiem Piątek Śniadanie: Pasta z soczewicy, warzywa, pieczywo Obiad: Ryba smażona, surówka z marchewki, ziemniaki Podwieczorek: Budyń z owocami Kolacja: Makaron z sosem pomidorowo-szpinakowym Sobota Śniadanie: Ogórek świeży, twarożek, warzywa Obiad: Makaron ryżowy, pierś z kurczaka w sosie słodkie chilli, warzywa z pary Podwieczorek: Koktajl bananowo-truskawkowy Kolacja: Sałatka z fetą i melonem Niedziela Śniadanie: Muffinki z truskawką Obiad: Spaghetti bolognes Podwieczorek: Ciasto domowe Kolacja: Pieczywo, grillowane kiełbaski, musztarda