fbpx

Office 3-pack

Dieta idealna do pracy 750, 1000, 1200, 1500 kcal

Dieta Office 3-pack to zestaw 3 posiłków, który doda Ci energii w pierwszej części dnia. Zabierz wygodnie pudełka do pracy lub zjedz pracując z domu.

30 zł dziennie

Dieta Office 3-pack

 

DIETA STANDARD

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi

II śniadanie: Tarta z pomidorem i mozzarellą

Obiad: Schab w sosie własnym z kaszą perłową i buraczkami

WTOREK

Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami

II śniadanie: Koktajl jaglany z mango

Obiad: Kurczak w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym

ŚRODA

Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem

II śniadanie: Sałatka z pomidorkami koktajlowymi, granatem i camembertem

Obiad: Leczo z kiełbasą chorizo, kukurydzą i ryżem

CZWARTEK

Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta

II śniadanie: Biszkopt z owocami i galaretką

Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką

PIĄTEK

Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia

II śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, grahamka

Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby

SOBOTA

Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem

II śniadanie: Koktajl jabłkowy z truskawkami

Obiad: Pierś z indyka w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem

NIEDZIELA

Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą

II śniadanie: Deser migdałowy z kruszonką z suszonych owoców

Obiad: Żółte curry z kurczakiem, papryką i ryżem jaśminowym

DIETA VEGE

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi

II śniadanie: Tarta z pomidorem i mozzarellą

Obiad: Kotlety z kalafiora z kaszą jęczmienną i buraczkami

WTOREK

Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami

II śniadanie: Koktajl jaglany z mango

Obiad: Kotleciki w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym

ŚRODA

Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem

II śniadanie: Sałatka z pomidorkami koktajlowymi, granatem i camembertem

Obiad: Leczo z kukurydzą, wędzonym tofu i ryżem

CZWARTEK

Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta

II śniadanie: Biszkopt z owocami i galaretką

Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką

PIĄTEK

Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia

II śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, grahamka

Obiad: Mussaka z mozzarellą

SOBOTA

Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem

II śniadanie: Koktajl jabłkowy z truskawkami

Obiad: Ciecierzyca w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem

NIEDZIELA

Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą

II śniadanie: Deser migdałowy z kruszonką z suszonych owoców

Obiad: Żółte curry z tofu, papryką i ryżem jaśminowym

 

 

DIETA FISH

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi

II śniadanie: Tarta z pomidorem i mozzarellą

Obiad: Dorsz pieczony w papilotach z pora z kaszą perłową i buraczkami

WTOREK

Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami

II śniadanie: Koktajl jaglany z mango

Obiad: Ryba w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym

ŚRODA

Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem

II śniadanie: Sałatka z pomidorkami koktajlowymi, granatem i camembertem

Obiad: Smażony morszczuk na warzywnym leczo z ryżem

CZWARTEK

Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta

II śniadanie: Biszkopt z owocami i galaretką

Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką

PIĄTEK

Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia

II śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, grahamka

Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby

SOBOTA

Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem

II śniadanie: Koktajl jabłkowy z truskawkami

Obiad: Halibut w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem

NIEDZIELA

Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą

II śniadanie: Deser migdałowy z kruszonką z suszonych owoców

Obiad: Żółte curry z dorszem, papryką i ryżem jaśminowym