Dieta Office 3-pack DIETA STANDARD PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi II śniadanie: Tarta z pomidorem i mozzarellą Obiad: Schab w sosie własnym z kaszą perłową i buraczkami WTOREK Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami II śniadanie: Koktajl jaglany z mango Obiad: Kurczak w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym ŚRODA Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem II śniadanie: Sałatka z pomidorkami koktajlowymi, granatem i camembertem Obiad: Leczo z kiełbasą chorizo, kukurydzą i ryżem CZWARTEK Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta II śniadanie: Biszkopt z owocami i galaretką Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką PIĄTEK Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia II śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, grahamka Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby SOBOTA Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem II śniadanie: Koktajl jabłkowy z truskawkami Obiad: Pierś z indyka w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem NIEDZIELA Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą II śniadanie: Deser migdałowy z kruszonką z suszonych owoców Obiad: Żółte curry z kurczakiem, papryką i ryżem jaśminowym DIETA VEGE PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi II śniadanie: Tarta z pomidorem i mozzarellą Obiad: Kotlety z kalafiora z kaszą jęczmienną i buraczkami WTOREK Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami II śniadanie: Koktajl jaglany z mango Obiad: Kotleciki w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym ŚRODA Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem II śniadanie: Sałatka z pomidorkami koktajlowymi, granatem i camembertem Obiad: Leczo z kukurydzą, wędzonym tofu i ryżem CZWARTEK Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta II śniadanie: Biszkopt z owocami i galaretką Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką PIĄTEK Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia II śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, grahamka Obiad: Mussaka z mozzarellą SOBOTA Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem II śniadanie: Koktajl jabłkowy z truskawkami Obiad: Ciecierzyca w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem NIEDZIELA Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą II śniadanie: Deser migdałowy z kruszonką z suszonych owoców Obiad: Żółte curry z tofu, papryką i ryżem jaśminowym DIETA FISH PONIEDZIAŁEK Śniadanie: Gryczanka z musem morelowym i płatkami kokosowymi II śniadanie: Tarta z pomidorem i mozzarellą Obiad: Dorsz pieczony w papilotach z pora z kaszą perłową i buraczkami WTOREK Śniadanie: Pasta z bakłażana i papryki z bagietką i warzywami II śniadanie: Koktajl jaglany z mango Obiad: Ryba w sosie czosnkowo-imbirowym z makaronem ryżowym ŚRODA Śniadanie: Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem II śniadanie: Sałatka z pomidorkami koktajlowymi, granatem i camembertem Obiad: Smażony morszczuk na warzywnym leczo z ryżem CZWARTEK Śniadanie: Frittata śródziemnomorska z pomidorami, oliwkami i serem feta II śniadanie: Biszkopt z owocami i galaretką Obiad: Stek z tofu grillowany w marynacie BBQ z ziemniakami i surówką PIĄTEK Śniadanie: Jagodowa owsianka z chia II śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, grahamka Obiad: Miruna w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i marchewką baby SOBOTA Śniadanie: Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich z warzywami i chlebem II śniadanie: Koktajl jabłkowy z truskawkami Obiad: Halibut w sosie porowym z kaszą pęczak i żółtym kalafiorem NIEDZIELA Śniadanie: Wytrawne naleśniki z warzywami i mozzarellą II śniadanie: Deser migdałowy z kruszonką z suszonych owoców Obiad: Żółte curry z dorszem, papryką i ryżem jaśminowym