• -10,00 zł

Dieta Warzywno Owocowa - dzień próbny

Jedna kaloryczność ok. 600 kcal Dieta inspirowana postem 10 zł rabatu na dzień próbny

Plan inspirowany popularnym postem. Składa się z roślin niskoskrobiowych i niskocukrowych. W porównaniu z tradycyjnym żywieniem dostarcza pięciokrotnie mniej kalorii, białka i węglowodanów, a tłuszczu aż 20 razy mniej. Tym samym stanowi rodzaj postu leczniczego, czy też głodówki zdrowotnej, ponieważ cały metabolizm przestawia się na spalanie, oczyszczanie i regenerację. Zaleca się stosować post od 10 do 40 dni. 

Potrzebujemy dwóch dni, żeby przygotować Twoją dietę. Dla przykładu - zamówienia złożone do godziny 18:00  w poniedziałek, zostanie dostarczone na środę. Zamówienie złożone po 18:00 dopiero w czwartek. 

Okres zamowienia
Opakowanie ekologiczne

Datę rozpoczęcia diety wybierzesz podczas składania zamówienia

Zamawiając na dłużej zyskujesz!

10% RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 10 DNI

20% RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 20 DNI

28% RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 28 DNI

Ilość

60,00 zł
50,00 zł

Suma zniżek: 10,00 zł

DIETA WARZYWNO OWOCOWA

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: W-O Tarta marchewka z kardamonem i jagodami

II śniadanie: W-O Kalarepa faszerowana kiszoną kapustą

Obiad: W-O Makaron warzywny z brokułami i pomidorem

Podwieczorek: W-O Roladki z bakłażana z pikantną pastą marchewkową

Kolacja: W-O Krem marchewkowy z pomidorami

WTOREK

Śniadanie: W-O Krem dyniowy z jabłkiem

II śniadanie: W-O Surówka z selera i jabłka

Obiad: W-O Makaron z marchewki ze szpinakiem, cukinią i buraczkami, surówka z włoskiej i czerwonej kapusty

Podwieczorek: W-O Rolki z cukinii z pastą z brokuła i marchwi

Kolacja: W-O Zapiekanka buraczana

ŚRODA

Śniadanie: W-O Łódeczki z cykorii z pastą z pietruszki

II śniadanie: W-O Surówka z kiszonej kapusty z marchewką, jabłkiem i koperkiem

Obiad: W-O Stek z kalafiora z makaronem z marchewki i pesto brokułowym

Podwieczorek: W-O Faszerowany bakłażan

Kolacja: W-O Krem brokułowy z imbirem

CZWARTEK

Śniadanie: W-O Tarta dynia z imbirem i malinami

II śniadanie: W-O Krem ze szpinaku

Obiad: W-O Pomidory faszerowane czerwoną kiszoną kapustą, surówka selerowo - jabłkowa

Podwieczorek: W-O Surówka z kalafiorem i ogórkami

Kolacja: W-O Makaron z marchewki ze szpinakiem, cukinią i buraczkami

PIĄTEK

Śniadanie: W-O Kanapki warzywne z pieczonym burakiem

II śniadanie: W-O Kalafior tarty z rukolą i granatem

Obiad: W-O Gołąbki z kapusty włoskiej z warzywami

Podwieczorek: W-O Makaron z cukinii i marchewki z blanszowanym szpinakiem i warzywami

Kolacja: W-O Krem pietruszkowy z bazylią

SOBOTA

Śniadanie: W-O Jabłko pieczone z dynią i ogórek z rzodkiewką

II śniadanie: W-O Zupa krem z marchwi

Obiad: W-O Leczo z ogórkiem kiszonym

Podwieczorek: W-O Caprese z kolorowych pomidorów

Kolacja: W-O Papryka faszerowana warzywami korzeniowymi i szpinakiem

NIEDZIELA

Śniadanie: W-O Kanapki warzywne z pieczoną dynią

II śniadanie: W-O Surówka z kalarepy, rzodkiewki, kapusty i marchewki

Obiad: W-O Cukinia faszerowana szpinakiem, kalafior z koperkiem

Podwieczorek: W-O Puree z topinamburu z pieczonymi rzodkiewkami i brukselką

Kolacja: W-O Krem buraczkowy z fenkułem

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password