Dieta Warzywno Owocowa

Jedna kaloryczność ok. 600 kcal Dieta inspirowana postem Najniższa kaloryczność

Plan inspirowany popularnym postem. Składa się z roślin niskoskrobiowych i niskocukrowych. W porównaniu z tradycyjnym żywieniem dostarcza pięciokrotnie mniej kalorii, białka i węglowodanów, a tłuszczu aż 20 razy mniej. Tym samym stanowi rodzaj postu leczniczego, czy też głodówki zdrowotnej, ponieważ cały metabolizm przestawia się na spalanie, oczyszczanie i regenerację. Zaleca się stosować post od 10 do 40 dni. 

  • Dieta 600

    1 dzień diety od 57

Okres zamowienia
Opakowanie ekologiczne

Datę rozpoczęcia diety wybierzesz podczas składania zamówienia

Ilość

300,00 zł

DIETA WARZYWNO OWOCOWA

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: W-O Tarta marchewka z kardamonem i jagodami

II śniadanie: W-O Kompot wieloowocowy

Obiad: W-O Makaron warzywny z brokułami i pomidorem

Podwieczorek: W-O Sałatka z pieczoną rzodkiewką

Kolacja: W-O Roladki z bakłażana z pikantną pastą marchewkową

WTOREK

Śniadanie: W-O Kanapki warzywne z pieczoną dynią

II śniadanie: W-O Surówka z kiszonej kapusty z granatem

Obiad: W-O Cukinia faszerowana szpinakiem, kalafior z koperkiem

Podwieczorek: W-O Krem z brokułów

Kolacja: W-O Puree z topinamburu z pieczonymi rzodkiewkami i brukselką

ŚRODA

Śniadanie: W-O Jabłko pieczone z jeżynami

II śniadanie: W-O Koktajl z fenkułu i grejpfruta

Obiad: W-O Kotlety buraczane z ryżem z kalafiora i sałatką z pomidorków i truskawek

Podwieczorek: W-O Sałatka z roszponką, ogórkiem i granatem

Kolacja: W-O Makaron z cukinii i marchewki z blanszowanym szpinakiem i warzywami

CZWARTEK

Śniadanie: W-O Łódeczki z cykorii z pastą z pietruszki

II śniadanie: W-O Surówka z kiszonej kapusty z marchewką, jabłkiem i koperkiem

Obiad: W-O Stek z kalafiora z makaronem z marchewki i pesto brokułowym

Podwieczorek: W-O Krem z buraczków z kiełkami

Kolacja: W-O Faszerowany bakłażan

PIĄTEK

Śniadanie: W-O Kalafiornica

II śniadanie: W-O Koktajl jabłkowo- malinowy

Obiad: W-O Pieczone kolorowe marchewki z brukselką i sałatką z cykorii

Podwieczorek: W-O Sałatka z pieczoną marchewką, grejpfrutem i ogórkiem

Kolacja: W-O Kalarepa faszerowana kiszoną kapustą

SOBOTA

Śniadanie: W-O Kanapki warzywne z pieczonym burakiem

II śniadanie: W-O Surówka z kalafiorem i ogórkami

Obiad: W-O Gołąbki z kapusty włoskiej z warzywami

Podwieczorek: W-O Krem pietruszkowy z bazylią

Kolacja: W-O Leczo z dynią

NIEDZIELA

Śniadanie: W-O Mus marchewkowo-pomarańczowy z jeżynami

II śniadanie: W-O Sok wielowarzywny z selerem

Obiad: W-O Grillowane warzywa z sosem malinowo -rozmarynowym

Podwieczorek: W-O Krem z kalarepki i koperku

Kolacja: W-O Brokuł z pary z kiszonym ogórkiem, białą rzodkiewką i pomarańczą

Promocja
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password