Dieta Fish

Ryby i owoce morza Kaloryczność 1000-3000 kcal Eliminacja mięsa

Jest to plan najbliższy diecie śródziemnomorskiej, z tym, ze zupełnie eliminuje spożycie mięsa, zastępując je rybami i owocami morza. Dieta wskazana jest dla każdej osoby. Spożycie ryb dostarcza organizmowi niezbędnych kwasów z grupy Omega-3, ogranicza ryzyko chorób sercowo- naczyniowych i występowania nowotworów. 

  • Dieta 1000

    1 dzień diety od 51

  • Dieta 1200

    1 dzień diety od 53

  • Dieta 1500

    1 dzień diety od 55

  • Dieta 1800

    1 dzień diety od 57

  • Dieta 2000

    1 dzień diety od 59

  • Dieta 2200

    1 dzień diety od 61

  • Dieta 2500

    1 dzień diety od 63

  • Dieta 3000

    1 dzień diety od 67

Ilość Kalorii
Okres zamowienia
Opakowanie ekologiczne

Datę rozpoczęcia diety wybierzesz podczas składania zamówienia

Zamawiając na dłużej zyskujesz!

NAWET 14 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 10 DNI

NAWET 40 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 15 DNI

NAWET 84 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 21 DNI

Ilość

270,00 zł

DIETA FISH

 

Poniedziałek

Śniadanie: Quiche z brokułem i serem pleśniowym

II śniadanie: Sałatka owocowa z otrębami i sosem jogurtowym

Obiad: Pstrąg w musztardowym sosie z pęczakiem i kalafiorem na czerwono

Podwieczorek: Ciasto bananowe z tahini i powidłami

Kolacja: Kanapki z pastą z awokado i fety z rukolą

 

 

 

 

Wtorek

Śniadanie: Płatki żytnie z figą na ananasowym soku

II śniadanie: Wytrawne muffiny orkiszowe z warzywami

Obiad: Tilapia z masłem pietruszkowo-bazyliowym z kaszą jaglaną i surówką Colesław

Podwieczorek: Zielony koktajl mocy z grejpfrutem

Kolacja: Makaron fusilli z wędzonym łososiem i cukinią

Środa

Śniadanie: Pasta z pietruszki, orzechów włoskich i rozmarynu z bułeczką i pomidorkami

II śniadanie: Różana polenta z malinami

Obiad: Pieczony dorsz w pomidorach z kaszą gryczaną i surówką z ogórków kiszonych

Podwieczorek: Zupa krem ze szparagów

Kolacja: Sałatka z kuskusem perłowym i brokułem

Czwartek

Śniadanie: Naleśniki orkiszowe z serem i truskawkami

II śniadanie: Pieczone letnie warzywa w pomidorach

Obiad: Krewetki w sosie po luizjańsku z ryżem i bukietem warzyw

Podwieczorek: Mus jogurtowo-owocowy z ekspandowaną gryką

Kolacja: Wrap z hummusem, grillowaną cukinią i pomidorem

Piątek

Śniadanie: Pasta z soczewicy z sezamem i daktylami z tostem pełnoziarnistym i świeżymi warzywami

II śniadanie: Kawowy koktajl jaglany

Obiad: Łosoś pieczony z koprem włoskim, ziemniakami i papryką z dodatkiem brokułów

Podwieczorek: Sałatka z oliwkami, serem feta, pomidorkami z ziołowym dipem

Kolacja: Grillowane boczniaki z warzywami i komosą ryżową

 

 

 

 

 

 

 

Sobota

Śniadanie: Owsianka z rabarbarem i granatem

II śniadanie: Zielony chłodnik z mieszanki liści botwinki, szpinaku z ogórkiem

Obiad: Makaron kukurydziany z tuńczykiem, czosnkiem i pietruszką

Podwieczorek: Budyń waniliowy z pomarańczą i morelą

Kolacja: Falafele z sosem tahini i sałatką z pieczonych warzyw

Niedziela

Śniadanie: Zapiekanka jajeczna ze szparagami, camembertem i miętą

II śniadanie: Ciasto czekoladowe z figami

Obiad: Grillowana miruna z salsą z mango z bulgurem i pieczoną papryką

Podwieczorek: Egzotyczny koktajl z ananasem i limonką

Kolacja: Tarta z porem, kurkami i serem feta

Standard
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password