Dieta Fish

Ryby i owoce morza Kaloryczność 1000-3000 kcal Eliminacja mięsa

Jest to plan najbliższy diecie śródziemnomorskiej, z tym, ze zupełnie eliminuje spożycie mięsa, zastępując je rybami i owocami morza. Dieta wskazana jest dla każdej osoby. Spożycie ryb dostarcza organizmowi niezbędnych kwasów z grupy Omega-3, ogranicza ryzyko chorób sercowo- naczyniowych i występowania nowotworów. 

  • Dieta 1000

    1 dzień diety od 40

  • Dieta 1200

    1 dzień diety od 41

  • Dieta 1500

    1 dzień diety od 42,5

  • Dieta 1800

    1 dzień diety od 44

  • Dieta 2000

    1 dzień diety od 45,5

  • Dieta 2200

    1 dzień diety od 47

  • Dieta 2500

    1 dzień diety od 48,5

  • Dieta 3000

    1 dzień diety od 51

Ilość Kalorii
Okres zamowienia
Opakowanie ekologiczne

Datę rozpoczęcia diety wybierzesz podczas składania zamówienia

Zamawiając na dłużej zyskujesz!

10% RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 10 DNI

20% RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 20 DNI

28% RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 28 DNI

Ilość

275,00 zł

DIETA FISH

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie: Placuszki kukurydziane

II śniadanie: Pianka czekoladowa z porzeczkami

Obiad: Dorsz szefa kuchni z pęczakiem i surówką po żydowsku

Podwieczorek: Sernik waniliowy z kaszą manną

Kolacja: Bagietka korzenna z hummusem

WTOREK

Śniadanie: Cynamonowa jaglanka z jabłkiem

II śniadanie: Tortilla z farszem serowym

Obiad: Ryba pieczona z warzywami pod beszamelem z surówką z buraka i jabłka

Podwieczorek: Zupa z białą fasolą

Kolacja: Sałatka z miodowym tofu

ŚRODA

Śniadanie: Omlet z jarmużem i pieczarkami

II śniadanie: Krem pomidorowy z tartą mozzarellą

Obiad: Sola w sosie kokosowym z ryżem jaśminowym i surówką z ogórka kiszonego

Podwieczorek: Cynamonowa komosa z pomarańczą, granatem i orzechami włoskimi

Kolacja: Placki brokułowe z sosem ogórkowo - bazyliowym i miksem sałat z prażonymi pestkami dyni

CZWARTEK

Śniadanie: Mini pierogi leniwe z salsą owocową

II śniadanie: Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów

Obiad: Tilapia w cytrynowej panierce z ziemniakami i surówką z selera i jabłka

Podwieczorek: Ciasto jaglano - bananowe z daktylami i gruszkami

Kolacja: Pełnoziarniste naleśniki z chrzanową ricottą i świeżymi warzywami

PIĄTEK

Śniadanie: Twarożek ze słonecznikiem i burakami, chleb żytni na zakwasie, świeży ogórek

II śniadanie: Sałatka z ziemniakami, jajkiem, zieloną fasolką, czerwoną cebulką i sosem musztardowo - miodowym

Obiad: Makaron z sosem puttanesca i tuńczykiem

Podwieczorek: Piernik z konfiturą wiśniową

Kolacja: Tarta z porem, camembertem i tofu

SOBOTA

Śniadanie: Kanapki z pastą z białej fasoli

II śniadanie: Orientalna zupa kalafiorowa

Obiad: Kotlety rybne z łososia z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek: Deser a’la Kinder Bueno

Kolacja: Mini mozzarella i pomidorki koktajlowe z dressingiem ze świeżej bazylii, farfallami i świeżym szpinakiem

NIEDZIELA

Śniadanie: Owsianka straciatella z mango

II śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z waflami ryżowymi

Obiad: Morszczuk pieczony z kaszą gryczaną i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek: Serek z chia, bananem i musem wiśniowym

Kolacja: Zapiekanka z czerwoną soczewicą, ryżem brązowym, cukinią, bakłażanem, natką pietruszki i kolorową papryką i sosem czosnkowym

Standard
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password