Dieta Vege

Zdrowa dla organizmu Zielona dieta Kaloryczność 1000-3000 kcal

Jest to propozycja dla każdej osoby, która chce zdrowo się odżywiać, poczuć się lekko, poprawić swój metabolizm, zredukować masę ciała oraz problemy zdrowotne takie jak choroby układu krążenia, cukrzyca, zmniejszyć ryzyko rozwoju nowotworów, poprawić wygląd włosów, skóry i paznokci, ale przede wszystkim poczuć się młodziej, a dodatkowo zadbać o środowisko naturalne.  

  • Dieta 1000

    1 dzień diety od 47

  • Dieta 1200

    1 dzień diety od 49

  • Dieta 1500

    1 dzień diety od 51

  • Dieta 1800

    1 dzień diety od 53

  • Dieta 2000

    1 dzień diety od 55

  • Dieta 2200

    1 dzień diety od 57

  • Dieta 2500

    1 dzień diety od 59

  • Dieta 3000

    1 dzień diety od 63

Ilość Kalorii
Okres zamowienia
Opakowanie ekologiczne

Datę rozpoczęcia diety wybierzesz podczas składania zamówienia

Zamawiając na dłużej zyskujesz!

NAWET 14 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 10 DNI

NAWET 40 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 15 DNI

NAWET 84 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 21 DNI

Ilość

250,00 zł

DIETA VEGE

 

Poniedziałek

Śniadanie: Quiche z brokułem i serem pleśniowym

II śniadanie: Sałatka owocowa z otrębami i sosem jogurtowym

Obiad: Curry z tofu, orzechów nerkowca i pieczarek z pęczakiem i kalafiorem na czerwono

Podwieczorek: Ciasto bananowe z tahini i powidłami

Kolacja: Kanapki z pastą z awokado i fety z rukolą

Wtorek

Śniadanie: Płatki żytnie z figą na ananasowym soku

II śniadanie: Wytrawne muffiny orkiszowe z warzywami

Obiad: Indyjskie burgery z ciecierzycy i batatów z salsą z mango, kaszą jaglaną i surówką Colesław

Podwieczorek: Zielony koktajl mocy z grejpfrutem

Kolacja: Makaron fusilli z bobem, pieprzem i tymiankiem

Środa

Śniadanie: Pasta z pietruszki, orzechów włoskich i rozmarynu z bułeczką i pomidorkami

II śniadanie: Różana polenta z malinami

Obiad: Wegański strogonow z kaszą gryczaną i surówką z ogórków kiszonych

Podwieczorek: Zupa krem ze szparagów

Kolacja: Sałatka z kuskusem perłowym i brokułem

Czwartek

Śniadanie: Naleśniki orkiszowe z serem i truskawkami

II śniadanie: Pieczone letnie warzywa w pomidorach

Obiad: Wege potrawka po meksykańsku z ryżem i bukietem warzyw

Podwieczorek: Mus jogurtowo-owocowy z ekspandowaną gryką

Kolacja: Wrap z hummusem, grillowaną cukinią i pomidorem

 

 

 

Piątek

Śniadanie: Pasta z soczewicy z sezamem i daktylami z tostem pełnoziarnistym i świeżymi warzywami

II śniadanie: Kawowy koktajl jaglany

Obiad: Tofu pieczone z koprem włoskim, ziemniakami i papryką z dodatkiem brokułów

Podwieczorek: Sałatka z oliwkami, serem feta, pomidorkami z ziołowym dipem

Kolacja: Grillowane boczniaki z warzywami i komosą ryżową

Sobota

Śniadanie: Owsianka z rabarbarem i granatem

II śniadanie: Zielony chłodnik z mieszanki liści botwinki, szpinaku z ogórkiem

Obiad: Makaron kukurydziany z sosem gulaszowym z fasolką mung

Podwieczorek: Budyń waniliowy z pomarańczą i morelą

Kolacja: Falafele z sosem tahini i sałatką z pieczonych warzyw

Niedziela

Śniadanie: Zapiekanka jajeczna ze szparagami, camembertem i miętą

II śniadanie: Ciasto czekoladowe z figami

Obiad: Kotleciki sojowe a'la schabowe z bulgurem i pieczoną papryką

Podwieczorek: Egzotyczny koktajl z ananasem i limonką

Kolacja: Tarta z porem, kurkami i serem feta

Standard
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password