Dieta Standard

Kaloryczność: 1000-3000 kcal Śródziemnomorski styl odżywiania Najkorzystniejsza cena

Plan inspirowany śródziemnomorskim stylem odżywiania. Charakteryzuje się dużym spożyciem warzyw i owoców, pełnoziarnistych produktów zbożowych, nasion roślin strączkowych, ryb i olejów roślinnych. Ograniczyliśmy sól i cukier do minimum, podnosząc wartości zdrowotne, a jednocześnie zachowaliśmy bardzo smaczne i odpowiednio doprawione posiłki. Dieta dedykowana każdej osobie chcącej się zdrowo odżywiać, a przy  odpowiedniej dawce aktywności fizycznej i kalorii, pomaga w redukcji masy ciała.

  • Dieta 1000

    1 dzień diety od 48

  • Dieta 1200

    1 dzień diety od 50

  • Dieta 1500

    1 dzień diety od 52

  • Dieta 1800

    1 dzień diety od 54

  • Dieta 2000

    1 dzień diety od 56

  • Dieta 2200

    1 dzień diety od 58

  • Dieta 2500

    1 dzień diety od 60

  • Dieta 3000

    1 dzień diety od 62

Ilość Kalorii
Okres zamowienia
Opakowanie ekologiczne

Datę rozpoczęcia diety wybierzesz podczas składania zamówienia

Zamawiając na dłużej zyskujesz!

NAWET 14 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 10 DNI

NAWET 40 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 15 DNI

NAWET 84 ZŁ RABATU PRZY ZAMÓWIENIU OD 21 DNI

Ilość

255,00 zł

DIETA STANDARD

 

Poniedziałek

Śniadanie: Quiche z brokułem i serem pleśniowym

II śniadanie: Sałatka owocowa z otrębami i sosem jogurtowym

Obiad: Filety z kurczaka w sosie na bazie białego wina z pęczakiem i kalafiorem na czerwono

Podwieczorek: Ciasto bananowe z tahini i powidłami

Kolacja: Kanapki z pastą z awokado i fety z rukolą

Wtorek

Śniadanie: Płatki żytnie z figą na ananasowym soku

II śniadanie: Wytrawne muffiny z papryką, oliwkami, szynką i serem

Obiad: Indyjskie burgery z ciecierzycy i batatów z salsą z mango, kaszą jaglaną i surówką Colesław

Podwieczorek: Zielony koktajl mocy z grejpfrutem

Kolacja: Makaron fusilli z wędzonym łososiem i cukinią

Środa

Śniadanie: Pasta z pietruszki, orzechów włoskich i rozmarynu z bułeczką i pomidorkami

II śniadanie: Różana polenta z malinami

Obiad: Tagine z wołowiną, czerwoną kapustą i ciecierzycą z kaszą gryczaną

Podwieczorek: Zupa krem ze szparagów

Kolacja: Sałatka z kuskusem perłowym i brokułem

Czwartek

Śniadanie: Naleśniki orkiszowe z serem i truskawkami

II śniadanie: Pieczone letnie warzywa w pomidorach

Obiad: Indyk po meksykańsku z ryżem i bukietem warzyw

Podwieczorek: Mus jogurtowo-owocowy z ekspandowaną gryką

Kolacja: Wrap z hummusem, grillowaną cukinią i pomidorem

 

 

 

 

 

 

 

Piątek

Śniadanie: Pasta z soczewicy z sezamem i daktylami z tostem pełnoziarnistym i świeżymi warzywami

II śniadanie: Kawowy koktajl jaglany

Obiad: Łosoś pieczony z koprem włoskim, ziemniakami i papryką z dodatkiem brokułów

Podwieczorek: Sałatka makaronowa z chorizo, pomidorkami i oliwkami

Kolacja: Grillowane boczniaki z warzywami i komosą ryżową

Sobota

Śniadanie: Owsianka z rabarbarem i granatem

II śniadanie: Zielony chłodnik z mieszanki liści botwinki, szpinaku z ogórkiem

Obiad: Sznycle z kurczaka w panierce curry z makaronem kukurydzianym i surówką z marchewki i jabłka

Podwieczorek: Budyń waniliowy z pomarańczą i morelą

Kolacja: Falafele z sosem tahini i sałatką z pieczonych warzyw

Niedziela

Śniadanie: Zapiekanka jajeczna ze szparagami, camembertem i miętąII śniadanie:

II śniadanie: Ciasto czekoladowe z figami

Obiad: Schab w sosie z suszonymi pomidorami z bulgurem i pieczoną papryką

Podwieczorek: Egzotyczny koktajl z ananasem i limonką

Kolacja Tarta z porem, kurkami i serem feta

Standard

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password
close Shopping Cart