Dieta Standard
Plan inspirowany śródziemnomorskim stylem odżywiania. Charakteryzuje się dużym spożyciem warzyw i owoców, pełnoziarnistych produktów zbożowych, nasion roślin strączkowych, ryb i olejów roślinnych. Ograniczyliśmy sól i cukier do minimum, podnosząc wartości zdrowotne, a jednocześnie zachowaliśmy bardzo smaczne i odpowiednio doprawione posiłki. Dieta dedykowana każdej osobie chcącej się zdrowo odżywiać, a przy odpowiedniej dawce aktywności fizycznej i kalorii, pomaga w redukcji masy ciała.
Dieta 1000
1 dzień diety od 48zł
Dieta 1200
1 dzień diety od 50zł
Dieta 1500
1 dzień diety od 52zł
Dieta 1800
1 dzień diety od 54zł
Dieta 2000
1 dzień diety od 56zł
Dieta 2200
1 dzień diety od 58zł
Dieta 2500
1 dzień diety od 60zł
Dieta 3000
1 dzień diety od 62zł
DIETA STANDARD
Poniedziałek
Śniadanie: Pikantna pasta z kurczaka z pieczywem razowym i pomidorem
II śniadanie: Placki z kalafiora z salsą pomidorowo - ogórkową
Obiad: Schab w sosie pietruszkowym z kluskami śląskimi i surówką z buraków i jabłka
Podwieczorek: Budyń czekoladowy
Kolacja: Wrap z serkiem i warzywami
Wtorek
Śniadanie: Komosianka z jabłkiem, cynamonem i bananem
II śniadanie: Sałatka z wołowiną, jeżynami, ogórkiem i melonem
Obiad: Kotleciki mielone z indyka z ziemniakami i sałatą z koperkiem
Podwieczorek: Koktajl porzeczkowo - miętowy
Kolacja: Wiosenny bigos z grzybami i kiełbasą drobiową
Środa
Śniadanie: Placuszki żytnie z serkiem wiejskim
II śniadanie: Hummus pomidorowy z chlebem wiejskim i ogórkiem kiszonym
Obiad: Curry kokosowe z kurczakiem i makaronem ryżowym
Podwieczorek: Dietetyczne ciasto cytrynowe bez cukru z fit polewą lukrową
Kolacja: Zupa jarzynowa
Czwartek
Śniadanie: Pasta chrzanowa z tuńczykiem, pitą i świeżym ogórkiem
II śniadanie: Serek straciatella z ciasteczkami owsianymi
Obiad: Pieczeń wołowa z pęczakiem z marchewką i surówką z ogórka kiszonego i czerwonej cebuli
Podwieczorek: Pudding z brzoskwinią
Kolacja: Bliny z kaszy gryczanej z sosem grzybowym
Piątek
Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem i dżemem ananasowym
II śniadanie: Koktajl "bomba antyoksydantów"
Obiad: Miruna pieczona z puree ziemniaczanym z koperkiem i brokułem z pary
Podwieczorek: Ciasto marchewkowe
Kolacja: Makaron udon z warzywami i ciecierzycą
Sobota
Śniadanie: Tortilla hiszpańska z ziemniakami, szpinakiem, fetą i kukurydzą
II śniadanie: Pełnoziarniste tosty z mozzarellą i pomidorem
Obiad: Kurczak w sosie słodko - kwaśnym, ryżem i surówką z białej kapusty i marchewki
Podwieczorek: Krem z pomidorów
Kolacja: Pancakes z jagodami
Niedziela
Śniadanie: Owsianka orzechowa
II śniadanie: Sałatka z indykiem, serem mimolette i pieczoną papryką
Obiad: Knedle ze śliwkami i sosem cynamonowym
Podwieczorek: Piernik pietruszkowo - orzechowy
Kolacja: Szakszuka z kurkami i serem feta